+386 40 800 777

info@avtolicarstvo-vidmar.com

Pon – pet: 8-17h, Sob: 8-12h

Splošni pogoji

Hvala, ker nam zaupate.

Z uporabo spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s temi pogoji. Pazljivo jih preberite.

Splošni pogoji poslovanja spletnega mesta – www.avtolicarstvo-vidmar.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1), ter s splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR).

Zaščita zasebnosti in avtorskih pravic


www.avtolicarstvo-vidmar.com in Pravilnik o zasebnosti pojasnjuje, kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki in varujemo vašo zasebnost pri uporabi spletnega mesta. Če uporabljate spletno stran, soglašate, da lahko te podatke uporabimo skladno s svojimi pravilniki o zasebnosti.

Na podlagi obvestil o domnevnih kršitvah avtorskih pravic ukrepamo skladno s postopkom, določenim v zakonu, ki ga uporabljamo tudi pri ukinitvi dostopa večkratnih kršiteljev.

Imetnikom avtorskih pravic zagotavljamo informacije in jim tako pomagamo pri ravnanju z njihovo intelektualno lastnino v spletu. Če menite, da nekdo krši vaše avtorske pravice, nas kontaktirajte.

O teh pogojih

Te pogoje ali dodatne pogoje, ki veljajo za to spletišče, lahko na primer spremenimo, kadar jih moramo prilagoditi zakonodaji ali spremembam storitev. Pogoje redno spremljajte.

-Če se ne strinjate s spremenjenimi pogoji, prenehajte z uporabo.
-Ob navzkrižju med temi pogoji in dodatnimi pogoji prevladajo dodatni pogoji.
-Ti pogoji urejajo razmerje med spletnim mestom – www.avtolicarstvo-vidmar.com in vami. Pogoji ne ustvarijo nobenih pravic upravičenih tretjih oseb.
-Če ne ravnate skladno s temi pogoji in ne ukrepamo takoj, to ne pomeni, da se odpovedujemo kakršnim koli pravicam, ki nam pripadajo (npr. pravici do poznejšega ukrepanja).
-Če katerega koli od pogojev ni možno uveljaviti, to ne vpliva na ostale pogoje.

Če potrebujete pomoč ali imate kakršno koli vprašanje, nas kadarkoli kontaktirajte.

Ta pravilnik velja od: 10. 05. 2021